Vi beklager!

Desværre har vi måttet konstatere, at der i del 3 af ILLUSTRERET DANMARKS-HISTORIE FOR FOLKET er sket en meget beklagelig ombrydningsfejl, som er undgået vores kvalitetskontrol:
siderne 404 og 405 er de samme som siderne 244 og 245 i del 2. Det er vi rigtigt kede af, men da hele oplaget af bogen er trykt, kan vi ikke gøre meget andet end komme med denne rettelse. Og de følgende tilbud:

Du kan klikke på de to sider her og se de rigtige sider 404 og 405 som jpg-billede på din skærm.:

side404side4054

Du kan også klikke HER side 404 som PDF eller HER side 405 som PDF og hente de 2 sider som højtopløste PDF-filer lige til at printe ud.
De fylder dog hver ca 5 MB - det tager et lille stykke tid, og du skal have Acrobat Reader eller en anden pdf-læser installeret på din computer for at kunne se dem.

Vi er desuden i gang med at få trykt de rigtige sider som løsark på det rigtige papir, og alle der har købt del 3 og henvender sig til forlaget, får dem tilsendt, så snart de er leveret fra trykkeriet, mod indbetaling af kr 25 til forsendelse på vores konto i Danske Bank 4300 4150 162 580 - husk din adresse. Men det tager nok mindst en måneds tid, dvs. medio juni, inden de er klar.
Du kan også sende en e-mail til politiskrevy@forlagene.dk - og blive skrevet op.

Vi beklager ulejligheden og undskylder mange gange!


-[Nyheder]-[Backlist]-[e-post]-[Bestillingskupon]-[Rævens Sorte Bibliotek]-[Kronologi]-
-[Historie]-[Københavns Bogforlag]-[Tilbage til forlagsserverens oversigt]-[Velkomst]-e-post til webmaster
denne side opdateret den 04.05.10