Sådan bestiller du vores bøgerVi tager desværre ikke imod kortbetaling på forlagets hjemmeside. Men du kan forudbetale bogens/bøgernes pris til en af vore konti.
med din Netbank. Husk: Vi betaler portoen (i Danmark) ved forudbetaling, og vi sender bøgerne, så snart betalingen er registreret hos os.

Brug enten:
eller Ved betaling fra udlandet kan du bruge de følgende oplysninger til kontooverførsel - og husk at lægge kr. 50 oven i beløbet til forsendelsesudgifter:

IBAN: DK2530004150162580
SWIFT-BIC: DABADKKK

Husk at sende os en mail med dit navn, adresse og hvilke bøger det er du bestiller (titlen er som regel nok).
Til adresser i Danmark sender vi de ønskede bøger uden yderligere portoudgifter eller gebyrer, så snart vi har modtaget betalingen.
Det er mest hensigtsmæssigt samtidig med betalingen at sende os en besked pr. e-mail med oplysning om de ønskede titler og den adresse, hvortil bøgerne ønskes sendt.
Bestillingskuponen er ikke mere anvendelig i nyere browsere.
Ønsker du en faktura bedes du meddele os det sammen med betalingen.
Alle de anførte priser er inklusive 25 % moms.
I øvrigt kan alle tilgængelige titler (undtagen titler mærket med * - som kun fås direkte fra forlaget) bestilles via en lokal boghandler eller i alle danske netboghandeler, der kan finde alle vores bøger på deres skærmterminaler (Ekspedition: Nordisk Bogcenter A/S Haslev) og bestille dem hjem på den måde, hvis bøgerne ikke findes på lager.

-[Nyheder]-[Backlist]-[e-post]-[Bestillingskupon]-[Rævens Sorte Bibliotek]-[Kronologi]-
-[Historie]-[Københavns Bogforlag]-[Tilbage til forlagsserverens oversigt]-[Velkomst]-e-post til webmaster
denne side ændret den 27.04.17